Uvildig køberrådgivning til fair pris
Få et trygt huskøb

Når du står og skal investere i en ejendom er det vigtigt at kende konsekvensen af dispositionerne og ikke mindst den byggetekniske standard af din investering. Alle har en advokat med, men hvad med at forstå din tilstandsrapport og tilbudet fra ejerskifteforsikringen? Hvad vil forbeholdene i forsikringstilbuddet betyde for dig som kunde?

En “uskyldig” K1 kan koste rigtig mange penge hvis du er uheldig. Omvendt kan en K3 lyde meget værre end det er, hvis bare den rettes straks. Vores købervejledning omfatter ikke kun en gennemgang af huset, vi går også gennem den udarbejdede tilstandsrapport og forsikringstilbuddet. 

Så kan I træffe den store beslutning på et oplyst grundlag.

Husk selv at tage ansvar for dit hus køb. Tilstandsrapporten beskriver ikke alt, brug dine egne øjne eller få proffesionel hjælp så du får information om tilstandsraportens indhold og konsekvens.

Ved du intet om bygninger, så køb et par timers rådgivning af en byggesagkyndig, en med erfaring med huse og materialer, ikke en teoretiker uden håndværksmæssig viden.

Mere end 30 års praktisk erfaring med byggeri er din tryghed.

Udklip

Skal vi tage en 100% uforpligtende snak?

Kontakt os i dag, og fortæl mere om dit byggeprojekt, hvis du ønsker et tilbud på køberrådgivning eller én af vores øvrige ydelser.

INDHENT UFORPLIGTENDE TILBUDRING PÅ 53 53 76 88