Køberrådgivning ved huskøb
Få et trygt huskøb

Når du står til at investere i en ejendom, er det vigtigt at kende til konsekvenserne af dispositionerne, samt have en byggeteknisk standardforståelse af din investering. Størstedelen har en advokat med, hvilket er meget essentielt, men din advokat har ikke en byggeteknisk forståelse som vi har. Herunder kan det være et godt match at finde den rette advokat samt få køberrådgivning ved huskøb fra en byggesagkyndige med flere års erfaring.

Vores købervejledning omfatter ikke kun en gennemgang af huset, vi går også gennem den udarbejdede tilstandsrapport og forsikringstilbuddet. Vi er med dig hele vejen fra start til slut, medmindre andet aftales.

Det er yderst vigtigt at arbejdsgrundlaget bliver tilset af en byggesagkyndig, som har en bred vifte af erfaringer med ligende byggeprojekter. I og med at det nogle kan resultere i, at en “uskyldig” K1 kan koste rigtig mange penge hvis du er uheldig, men omvendt kan en K3 lyde meget værre end det er, hvis bare den rettes til omgående.  

Tag ansvar for dit huskøb. Tilstandsrapporten beskriver ikke nødvendigvis alt, brug derfor dine egne øjne eller få professionel hjælp
Vi tilbyder køberrådgivning ved huskøb og forstår din tilstandsrapport og konsekvenser 100%. Du er derfor altid i trygge hænder hos Dansk Bygningstjek.

Ved du intet om bygninger, så bestil rådgivning fra en af vores byggesagkyndig, de sidder med en håndværksmæssig baggrund og har en bred erfaring inden for huse og materialer.

Mere end 30 års praktisk erfaring med byggeri er din tryghed.

Udklip

Bestil køberrådgivning

Køberrådgivning kommer i forskellige pakker forstået på den måde, at der er flere punkter til rådgivning. Det kommer alt sammen an på, hvad du ønsker at investere i samt, hvad målet og visionen er på sigt, så det går op i en større enhed. Vi kan derfor skræddersy en plan, som netop passer perfekt til dig og din investering!

Når du bestiller en rådgiver fra Dansk Bygningstjek, så imødekommer du en byggesagkyndig med flere års erfaring, med håndværksmæssig baggrundsviden. Som din rådgiver anser vi et vis ansvar om at klargøre de bedst mulige valg for dig på markedet, herunder kan køberrådgivning spare dig en masse tid og penge.

Skal vi tage en 100% uforpligtende snak?

Kontakt os i dag, og fortæl mere om dit byggeprojekt, hvis du ønsker et tilbud på køberrådgivning eller én af vores øvrige ydelser.

INDHENT UFORPLIGTENDE TILBUDRING PÅ 53 53 76 88