Byggetilsyn ved uvildig og kompetent byggesagkyndig

Når I bygger nyt er der utrolig mange beslutninger der skal tages. Beslutningerne og de udførte arbejder skal måske stå uændret de næste 100 år. Derfor er det vigtigt at kvalitet, håndværk og byggeskik er af god kvalitet.

De fleste har fokus på indretning og design, og tænker ikke så meget på hvordan bygningen hænger sammen. De overflader I sidder og aftaler sammen med byggefirmaets sælger er ofte det billigste og nemmeste at rette, hvis noget er gået galt, Sker det at f.eks gulvvarmeslangerne er lagt forkert, forankringer mangler eller der er benyttet et forkert undertag osv, kan udgifterne og generne blive rigtig store.

Opdages fejlen under byggeriet er de billigere at rette for entreprenøren og med langt mindre gener for bygherren.  Derfor er en uvildig tilsynsførende at anbefale. Nogle fejl kan vise sig efter forsikringsdækningen er ophørt, eller byggefirmaet ikke findes mere. Så er det ejeren der skal betale. 

Som kunde hos Dansk Bygningstjek tager vi dialogen med byggefirmaet i det omfang, det handler om afvigelse af kvalitet, eller projektet ikke lever op til det kunden har købt, og sørger for tryghed og sparring gennem hele byggeriet.

Ude_01-1

Se vores pakkeløsninger ved byggetilsyn

Skal vi tage en 100% uforpligtende snak?

Kontakt os i dag, og fortæl mere om dit byggeprojekt, hvis du ønsker et tilbud på byggetilsyn eller én af vores øvrige ydelser.

INDHENT UFORPLIGTENDE TILBUDRING PÅ 53 53 76 88