Byggetilsyn ved uvildig og kompetent byggesagkyndig

Når I bygger nyt er der utrolig mange beslutninger der skal tages. Beslutningerne og de udførte arbejder skal måske stå uændret de næste 100 år. Derfor er det vigtigt at kvalitet, håndværk og byggeskik er af god kvalitet.

De fleste har fokus på indretning og design, og tænker ikke så meget på hvordan bygningen hænger sammen. De overflader I sidder og aftaler sammen med byggefirmaets sælger er ofte det billigste og nemmeste at rette, hvis noget er gået galt, Sker det at f.eks gulvvarmeslangerne er lagt forkert, forankringer mangler eller der er benyttet et forkert undertag osv, kan udgifterne og generne blive rigtig store.

Opdages fejlen under byggeriet er de billigere at rette for entreprenøren og med langt mindre gener for bygherren.  Derfor er en uvildig tilsynsførende at anbefale. Nogle fejl kan vise sig efter forsikringsdækningen er ophørt, eller byggefirmaet ikke findes mere. Så er det ejeren der skal betale.

Som kunde hos Dansk Bygningstjek tager vi dialogen med byggefirmaet i det omfang, det handler om afvigelse af kvalitet, eller projektet ikke lever op til det kunden har købt, og sørger for tryghed og sparring gennem hele byggeriet.

Ude_01-1

Byggetilsyn

Hos Dansk Bygningstjek forstår vi vigtigheden af et byggetilsyn – specielt i en ny ejendom man lige har købt. Vores erfaring siger derfor, at det er yderst vigtigt at fundamentet af ejendommen er på plads, så det ikke resulterer i gener på sigt. Derfor er et byggetilsyn en god idé at investere i.

Med ekstra hænder fra Dansk Bygningstjek får du erfarent personale til dit byggetilsyn, som går detaljerne igennem og sørger for, at alle hjørner og højder bliver tilset. Vi bestræber os på at være grundige og yderst kritiske, da fundamentet kan have altafgørende betydning for jeres ejendom på sigt. Det er derfor en meget god ide at have erfarne øje med til et byggetilsyn.

Se vores pakkeløsninger ved byggetilsyn

Skal vi tage en 100% uforpligtende snak?

Kontakt os i dag, og fortæl mere om dit byggeprojekt, hvis du ønsker et tilbud på byggetilsyn eller én af vores øvrige ydelser.

INDHENT UFORPLIGTENDE TILBUDRING PÅ 53 53 76 88