Byggesagkyndig Vejle

En byggesagkyndig kan være til stor gavn ved køb af bygningsprojekter, da vi mener, at det er vigtigt at håndværk, byggeskik og bygningsmateriale er af god kvalitet – Det kan en byggesagkyndig blandt andet rådgive dig i. Når der er tale om et bygningsprojekt er der mange tiltag at tage højde for. Tiltagene, samt det udførte arbejde skal gerne stå uændret i de næste mange år.

Mange boligejere fokusere mere på design og indretning, hvorfor de oftes overser bygningens fundament. Fundamentet er essentielt, fordi fundamentet gør bygningen holdbar samt stabil. Det kan resultere i en markant større regning, hvis dette ikke anses enten under byggeriet eller efter byggeriet er færdiggjort. Det er vigtigt at tage i mente, at nogle bygningsfejl først viser sig efter forsikringsdækningen er ophørt eller det givne byggefirma ikke længe eksistere, herunder skal husejeren selv betale for eventuelle bygningsfejl.

Som kunde hos Dansk Bygningstjek tager vores Byggesagkyndig Vejle dialogen med det givne byggefirma fra start til slut, medmindre andet aftales – herunder opdaterer vi Dig løbende. Vi kan hjælpe alle boligejere beliggende på Fyn og i Jylland. Vi sørger for tryghed og sparring med en professionel tiltag under hele bygningsprojektet.

Før man går i gang med et byggeprojekt er det vigtigt at at huske, at billigst ikke altid er bedst. Mange byggefirmaer fremviser en billig og nem fremgangsmetode samt materialevalg, uden at forklare konsekvenserne for dette på sigt. Det vil højst sandsynligt vise sig på bygningen efter nogle år, det kan resulterer i uforudsete regninger, som typisk er meget store. En god måde at sikre sit byggeprojekt på er, at have en byggesagkyndig ved Din side, som kender til markedet, og ser fejl/mangler som Du nødvendigvis ikke lægger mærke til.

Har du behov for rådgivning, før du tager en endelig beslutning? Så kan du kontakte os til en uforpligtende samtale og høre nærmere. Byggesagkyndig Vejle hjælper boligejere beliggende på Fyn og i Jylland. 

Ude_01-1

Se vores pakkeløsninger ved byggetilsyn

Skal vi tage en 100% uforpligtende snak?

Kontakt os i dag, og fortæl mere om dit byggeprojekt, hvis du ønsker et tilbud på byggetilsyn eller én af vores øvrige ydelser.

INDHENT UFORPLIGTENDE TILBUDRING PÅ 53 53 76 88