Byggesagkyndig Kolding

Der er mange tiltag at tage højde for når man påbegynder et bygningsprojekt. Tiltagene, samt det udførte arbejde skal gerne stå uændret i de næste mange år. Herunder kan en byggesagkyndig være til stor gavn ved huskøb af bygningsprojekter, da vi mener, at det er vigtigt at håndværk, byggeskik og materiale er af god kvalitet.

Som kunde hos Dansk Bygningstjek tager vores Byggesagkyndig Kolding dialogen med byggefirmaet fra start til slut, medmindre andet aftales. Vi kan hjælpe alle boligejere beliggende på Fyn og i Jylland. Vi sørger for at der ikke er nogen afvigelser på kvalitet, og forsikre at projektet lever op til det som kunden har købt, ligeledes sørger vi for tryghed og sparring under hele bygningsprojektet.

En bygnings fundament er essentielt, fundamentet holder bygningen stedfast og holdbar. Herunder overser de fleste mennesker fundamentet, og fokuserer mere på design og indretning. Det kan resultere i en meget dyr regning, både under byggeriet samt efter byggeriet er færdiggjort. Det er vigtigt at tage i mente, at nogle bygningsfejl først viser sig efter forsikringsdækningen er ophørt eller det givne byggefirma ikke længe eksistere, herunder skal husejeren selv betale for rettelser på eventuelle bygningsfejl.

En god huskeregel er at billigst ikke altid er bedst. Byggefirmaer fremviser typisk den billigeste og nemmeste fremgangsmetode samt materialevalg, uden at forklare konsekvenserne for dette på sigt. Det vil højst sandsynligt vise sig på bygningen efter nogle år, herunder bliver din regning markant større end hvad den kunne have blevet. En oplagt og sikker løsning på dette er at have en byggesagkyndig ved din side, som kender til markedet.

Byggesagkyndig Kolding hjælper boligejere beliggende på Fyn og i Jylland. Ønsker du rådgivning før du tager en endelig beslutning? Så kan du kontakte os til en uforpligtende samtale og høre nærmere.

Ude_01-1

Se vores pakkeløsninger ved byggetilsyn

Skal vi tage en 100% uforpligtende snak?

Kontakt os i dag, og fortæl mere om dit byggeprojekt, hvis du ønsker et tilbud på byggetilsyn eller én af vores øvrige ydelser.

INDHENT UFORPLIGTENDE TILBUDRING PÅ 53 53 76 88