Byggesagkyndig huskøb

Når man påbegynder et bygningsprojekt er der mange tiltag at tage højde for. Tiltagene, samt det udførte arbejde skal gerne stå uændret i de næste mange år. Vi mener derfor at det er vigtigt at materiale, håndværk og byggeskik er af god kvalitet, herunder kan en byggesagkyndig være til stor gavn ved huskøb af bygningsprojekter.

De fleste mennekser har fokus på indretning og design, de overser derfor ofte bygningens fundament. Det kan resultere i en dyr regning i sidste ende hvis fejl ikke opdages under byggeriet, men først efter byggeriet er færdiggjort, da det er billigere for entreprenøren at rette op på fejlen undervejs. Det er også vigtigt at vide, at nogle fejl først viser sig efter forsikringsdækningen er ophørt eller byggefirmaet ikke længere eksistere. Herunder er det ejeren selv der skal betale.

De overflader I sidder og aftaler, sammen med byggefirmaet er oftes det billigeste og nemmeste at rette op på hvis noget går galt, sker det, at for eksempel gulvvarmeslangerne er lagt forkert, forankringer mangler eller der er benyttet et forkert undertag mv., kan udgifterne og generne ligeledes blive markant større. Det er derfor vigtigt at have erfarne øjne med ved sin side.

Som kunde hos Dansk Bygningstjek tager vores byggesagkyndig dialogen med byggefirmaet fra start til slut, medmindre andet aftales. Vi sørger for at der ikke er nogen afvigelser på kvalitet, og forsikre at projektet lever op til det som kunden har købt, ligeledes sørger vi for tryghed og sparring under hele byggeriet.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vores byggesagkyndig kan gøre for dig ved huskøb – byggeprojekt.

Ude_01-1

Byggeprojekt

Med ekstra hænder fra Dansk Bygningstjek får du et erfarent personale til dit byggeprojekt, som går detaljerne igennem og sørger for, at alle hjørner og højder bliver tilset. Vi bestræber os på at være grundige og yderst kritiske, da fundamentet kan have en altafgørende betydning for jeres ejendom på sigt. 

Hos Dansk Bygningstjek forstår vi vigtigheden af ens byggeprojekt. Vores erfaring siger derfor, at det er yderst vigtigt at fundamentet af ejendommen er på plads, så det ikke resulterer i gener på sigt. Derfor er en byggesagkyndig en god idé at investere i ved huskøb – byggeprojekt.

Se vores pakkeløsninger ved byggetilsyn

Skal vi tage en 100% uforpligtende snak?

Kontakt os i dag, og fortæl mere om dit byggeprojekt, hvis du ønsker et tilbud på byggetilsyn eller én af vores øvrige ydelser.

INDHENT UFORPLIGTENDE TILBUDRING PÅ 53 53 76 88