Byggesagkyndig Fredericia

Vores byggesagkyndige rådgiver dig under hele dit bygningsprojekt. Vi tager højde for godt håndværk og byggeskik, ligeledes sikre vi at bygningsmaterialet er af rette kvalitet, så det lever op til de givne mål. Vi tager højde for de givne tiltag, for at sikre, at det udførte arbejde står uændret i de næste mange år.

Som kunde hos Dansk Bygningstjek tager vores Byggesagkyndig Fredericia dialogen med det udvalgte byggefirma fra start til slut, medmindre andet aftales – herunder opdaterer vi Dig løbende med rådgivning og sparring. Vi sørger for at dit byggeprojekt går som planlagt. Vi kan hjælpe alle boligejere beliggende på Fyn og i Jylland.

Mange boligejere har øje for design og indretning når de starter et bygningprojekt, hvorfor de oftes overser bygningens fundament. Fundamentet er essentielt, fordi fundamentet gør bygningen stabil samt holdbar. Det kan resultere i en stor regning, hvis der bliver overset vigtige faktorer i fundamentet, enten under byggeriet eller efter byggeriet er færdiggjort. Her skal Du har i mente, at nogle bygningsfejl først viser sig efter forsikringsdækningen er ophørt eller det givne byggefirma ikke længe eksisterer, herunder skal boligejeren selv betale for eventuelle bygningsfejl.

Det er en god idé at skrive bage øret at; billigst er ikke altid bedst. Mange byggefirmaer fremviser en billig og nem fremgangsmetode samt materialevalg, uden at forklare konsekvenserne for dette på sigt. Det vil højst sandsynligt vise sig på bygningen efter nogle  måneder eller måske år, det kan resulterer i uforudsete regninger, som typisk er i den høje ende. Herunder vil det være en god idé at have en byggesagkyndig ved Din side, som kender til markedet, og ser fejl og mangler som Du nødvendigvis ikke lægger mærke til.

Har du behov for rådgivning, før du tager en endelig beslutning? Så kan du kontakte os til en uforpligtende samtale og høre nærmere. Byggesagkyndig Fredericia hjælper boligejere beliggende på Fyn og i Jylland. 

Ude_01-1

Se vores pakkeløsninger ved byggetilsyn

Skal vi tage en 100% uforpligtende snak?

Kontakt os i dag, og fortæl mere om dit byggeprojekt, hvis du ønsker et tilbud på byggetilsyn eller én af vores øvrige ydelser.

INDHENT UFORPLIGTENDE TILBUDRING PÅ 53 53 76 88