Afleveringsforretning
Gennemgang og overlevering af byggeprojekt

Afleveringsforretningen er dagen, hvor I overtager projektet.

Det er sidste gang, I har mulighed for at påpege alle fejl. Byggeriet gennemgås i detaljer, og der laves et skriftligt notat hvor alle punkter og evt. uoverensstemmelser noteres.

Herefter har byggefirmaet ofte 3-4 uger til udbedring af de punkter, der er noteret og der måtte være enighed om. Til afleveringen er det vigtigt, at I har styr på ridser og skrammer på gulve, vægge, vinduer og inventar. Når først I har taget byggeriet i brug er der ikke mange byggefirmaer, der vil godkende yderligere ridser.

Det er en fordel for jer som bygherrer at have en sagkyndig ved jeres side. En som kender regler og tolerance-beskrivelserne og har et trænet øje.

Så er der en fair chance for at få alt med, og dermed få det produkt der er købt.

khloe-arledge-DnhZLoTq4gg-unsplash

Vigtigheden af afleveringsforretning

Boligen er købt, og nøglerne er i hånden. Nu skal I ind ad døren og indrette jeres nye bolig, men før dette skal en gennemgang af boligen foretages. Afleveringsforretning er yderst vigtig, da formålet med den er, at afgøre om det udførte arbejde i ejendommen er udført korrekt, eller om ejendommen står med fejl og mangler.

Med ekstra hænder fra Dansk Bygningstjek får du tilknyttet erfarent personale, som har et skarpt øje til detaljerne og ved, hvilke hjørner og huller der skal tilses en ekstra gang. Husk at dette er jeres sidste mulighed for at udpege manglede fejl i ejendommen – det kan derfor være en god investering at investere i et professionelt og erfarent team som Dansk Bygningstjek.

Skal vi tage en 100% uforpligtende snak?

Kontakt os i dag, og fortæl mere om dit byggeprojekt, hvis du ønsker et tilbud på afleveringsforretning eller én af vores øvrige ydelser.

INDHENT UFORPLIGTENDE TILBUDRING PÅ 53 53 76 88