1 års & 5 års gennemgang af bolig
Grundigt tjek af byggeriet

Lige inden der er gået et år fra I overtog jeres nye hus er det tid til et års gennemgang. I har måske opdaget et par fejl undervejs, måske er der nogle af manglerne fra afleveringen der ikke er udbedret korrekt. Det er bygherrens pligt at indkalde til 1 og 5 års gennemgang det kan betale sig at være velforberedt. Hos Dansk Bygningstjek sikrer vi, at alt er gennemgået og dokumenterer fejl og ting der skal rettes/udbedres.

1 års gennemgangen vil indeholde

  • byggeteknisk gennemgang af projektet. både ud- og indvendig.
  • vurdering af finish, fejl og mangler der måtte være.
  • hvis entreprenøren ikke laver fejl og mangelliste gør vi.
  • gennemgang af procedure for afhjælpning af fejl og mangler. evt bygherrens rettighed og pligter hvis der er uenighed om omfang og fejlens beskaffenhed. 
  • skal der laves tilbagehold i entreprisesummen, bidrager vi med prissætning af disse.
  • rådgivning om hvordan du forholder dig hvis ikke håndværkeren afhjælper fejl og mangler.

5 års gennemgangen ved nybyggeri fungerer på samme måde (Hvis der er 5 årsgennemgang på jeres projekt. Det afhænger af kontraktgrundlaget). Når det er tid til henholdsvis 1 og 5 års gennemgang, er det vigtigt med ordentlig forberedelse, viden og erfaring. Vi ønsker at være jeres sikkerhed for, at gennemgangen kommer til at fungere bedst muligt. Med 30 års erfaring og mere end 400 huse i bagagen er vi forberedt. Vi har som byggeledere og tilsynsførende arbejdet med sommerhuse, helårshuse i træ og traditionelle danske byggerier. Vores erfaring betyder at der ikke er meget udenomssnak, som vi ikke genkender og har en kur imod. Vor viden er en erfaring, som er vanskelig at prissætte, men der er ikke tvivl om, at den kan spare jer for mange penge på lidt længere sigt.

I er altid velkomne til at spørge om pris. 

1 års gennemgang

Det er vigtigt at have en indsigt i sin ejendom, da 1 års gennemgangen handler om at finde fejl i ejendommen, som skal afdækkes. Her er bygherren er ansvarlig for at udbedre de givne fejl og mangler. Det er derfor yderst vigtigt, at man er grundig til 1 års gennemgang af sin ejendom.

Dansk Bygningstjek er en erfaren spiller på markedet og har derfor været igennem utallige 1 års gennemgange igennem tiden. Det har vist sig at være en investering, der kan betale sig på sigt og nu for kunderne. Vi bestræber os på at være grundige og komme rundt omkring i alle hjørner. Kontakt os i dag, og hør mere.

Skal vi tage en 100% uforpligtende snak?

Kontakt os i dag, og fortæl mere om dit byggeprojekt, hvis du ønsker et tilbud på 1 års gennemgang eller én af vores øvrige ydelser.

INDHENT UFORPLIGTENDE TILBUDRING PÅ 53 53 76 88